Kas šodien notika ar internetu?

Vai Tev šodien ir problēmas ar internetu? Ja tad Tu neesi vienīgais? Nesen notika avārija Latvijas valsts radio un televīzijas centrā. Par to viņi rakstīja savā Twitter vietnē pirms stundas: “Sakarā ar tehnoloģisko avāriju LVRTC infrastruktūrā šobrīd nav pieejami vai ir ierobežoti LVRTC datu centra un uzticamības pakalpojumi. Līdz ar to iedzīvotājiem var būt nepieejamas arī vairāk valsts pārvaldes resursu interneta vietnes. Paredzamais avārijas novēršanas laiks 30 minūtes.”

Tā to viņi rakstīja pirms stundas. Nesen viņiem mājas lapa arī nestrādāja – rādīja, ka šeit notiek tehniski labojumi. Tagad šī mājaslapas darbība ir atjaunota.

Tāpat arī, ja mēs paskatāmies Delfus, mēs redzam, ka pilnīgi vai daļēji internets nestrādā vairākiem Baltkom, TET un Bite klientiem. Sociālos tīklos ziņots, ka nestrādā arī Tele 2 un LMT internets. Šobrīd nav zināms, kas tieši ir cēlonis šai problēmai. Izskatās, ka viņi aktīvi strādā pie tā, lai to atrisinātu, bet, galvenais, kas jāsaprot, ka, ja Tev šobrīd ir problēmas ar internetu, visdrīzāk, ka tā problēma ir saistīta ar šo kopējo tīklu, kurā ir šie traucējumi un tā problēma drīz tiks atrisināta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *