Kā lietot WhatsApp eksperta līmenī?

Te būs trīs triki, lai lietotu WhatsApp kā eksperts. Pirmkārt, vai Tu zināji, ka WhatsApp Tu vari lietot ne tikai no sava mobilā telefona, bet arī no datora? Un ir divi veidi, kā to darīt. Pirmais veids ir, atverot   web.whatsapp.com.  Seko šai instrukcijai, no telefona Tev nāksies nofočēt šo QR kodu.

Un tādā veidā Tu savienosi savu pārlūku ar telefonu un varēsi veikt komunikāciju ar saviem kontaktiem pa tiešo no pārlūka, neko neinstalējot. Otrā metode ir, atverot whatsapp.com, nospiežot Download jeb Lejupielādēt. Un tādā veidā Tu savā datorā dabūsi aplikāciju, caur kuru šo WhatsApp komunikāciju veikt. Tas ir tas, ko es esmu izdarījis, un šādā veidā komunicēt un rakstīt ir daudz vieglāk.

Triks Nr.2. Kā formatēt tekstu? Tātad formatēt tekstu mēs varam ļoti vienkārši. Šeit uzrakstīsim: Šis ir mans izceltais teksts. Tikai izcelto tekstu mēs ietversim zvaigznītēs.

Un tādā veidā mēs redzam šeit Bold jeb treknrakstu. Un tā ir vieglāk šo uztvert un saprast, kas tieši tiek uzsvērts. Otrā metode, kā izcelt tekstu, ir ar slīprakstu: Šis ir mans slīpraksts. Un te mēs izmantosim apakšējās līnijas abās pusēs. Un, nospiežot Enter, mēs dabūjam rezultātu. Tātad apakšējās līnijas Tu vari dabūt, nospiežot Shift un nospiežot mīnusiņu, kas atrodas pa kreisi no Backspace pogas. Trešā metode, kā formatēt tekstu ir ar nosvītrojumu. Piemēram: Šodien tiekamies Rīgā. Rīgā mēs nosvītrosim, izmantojot Shift un Tildes simbolu jeb to, kas atrodas virs Tab pogas. Un tā vietā uzrakstīsim Jēkabpilī. Un mēs redzam, ka šeit Rīgā ir nosvītrots. Jēkabpilī nav nosvītrots. Ceturtā metode ir rakstīt plašāku tekstu. Piemēram: Šis ir mans plašais teksts. Un, lai to uzrakstītu, plašāku, mēs izmantosim atkal simbolu, kas ir virs Tab pogas, bet mēs izmantosim to 3 reizes. 3 sākumā un 3 beigās, nospiežam Enter. Un te mēs redzam, ka šis ir mans plašais teksts. Visiem burtiem ir vienāds platums, un starp šiem burtiem ir arī atstarpes. Un, ja Tu negribi atcerēties, kā visus šos formatējumus veikt, tad to vari darīt arī vienkāršāk. Piemēram: Šis ir mans garais teksts. “Šis” mēs varam, uzspiežot virsū divreiz, uzlikt kā Bold. “Mans” mēs uzliksim kā Italic, “garais” mēs uzliksim arī kā nosvītrotu tekstu. Un teksts būs kā monospace jeb kā plašais teksts. Tālāk šo es nospiežu izpildīt, un te mēs redzam visus šos formatējumus kopā.

Triks Nr.3. Tā ir metode, kā Tu vari uztaisīt aptaujas WhatsApp, kas īstenībā ir ļoti ērti, ja Tev ir grupa ar cilvēkiem, no kuriem Tev vajag noskaidrot informāciju un viegli apkopot. Lai to izdarītu, mēs spiežam uz saspraudes kreisajā pusē, nospiežam aptauja, un šeit uzrakstam jautājumu. Piemēram: Ko šodien ēdīsim vakariņās? Un te būs Tavi mīļākie ēdieni, piemēram, siera zupa, kas ir mans mīļākais ēdiens. Tālāk te būs kartupeļi ar kāpostiem. Tālāk te būs, piemēram, saldais kaut kāds, un tālāk te būs pica. Nospiežam Pievienot, un te mēs redzam šos variantus. Es pat varu nospiest, ko es gribu. Un te būs redzams, kuri cilvēki, ko ir atbildējuši, un arī kopējās summas. Un mēs redzēsim, kāds no šiem ēdieniem ir favorīts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *