Kas ir Amazon cenu izsekotājs un kā tas Tev var palīdzēt?

Vai Tu kādreiz esi izmantojis Amazon interneta veikalu, vai plāno to darīt? Ja tā, tad te būs fantastisks bezmaksas rīks, kuru Tev noteikti vajag.

Parādīšu piemēru – te ir klaviatūra un pele – kombinācija, kas Amazon veikalā maksā 42 dolāri. Rakstīts, ka tam ir 17% atlaide, un īstā cena esot 51 dolārs. Bet ar šo rīku Tu vari redzēt, kāda patiesā cena šim produktam ir bijusi laika gaitā. Pabraucot zemāk, es redzu šo tabulu. Te ir informācija par pēdējiem 3 mēnešiem. Un patiesībā, lai arī tur augšā rakstīts, ka ir atlaide, šī cena ir augstākā, kāda tā ir bijusi – 42 dolāri 99 centi. Te mēs redzam, ka vidējā cena bija ~35 dolāri šajos trīs mēnešos. Ja paskatāmies īsāku laika periodu, mēs redzam, ka vēl nesen, tikai pirms dažām dienām, šī cena bija 26 dolāri. Un tāpat, ja mēs paskatīsimies garāku periodu – vienu gadu – mēs redzam, ka cena patiesībā kaut kādā brīdī bija vēl zemāka, un tā bija 20 dolāri. Tātad šādā veidā mēs varam pārskatīt, kurā brīdī mums ir izdevīgāk konkrēto produktu pirkt. Un šai programmai mēs pat varam uzstādīt nosacījumu, ka, ja šī cena nokrīt zem 30 dolāriem, tad es gribu, lai man atnāk paziņojums.

 Un tāpat arī te mēs varam redzēt, cik tas maksā Ebay. Mēs redzam, ka jauns Ebay maksā 25 šobrīd un lietots maksā 15 dolāri. Tātad, ja Jūs gribat šādu tabulu redzēt zem Amazon produktiem, viss, kas ir nepieciešams, ir Google ierakstīt Amazon price Tracker plugin, un Jūs varat pārlūkā, Chrome vai Firefox, ielādēt šo paplašinājumu un sākt to lietot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *