Kā ierakstīt telefona sarunas Android telefonā.

Šodien es Jums parādīšu, kā ierakstīt telefona sarunas, izmantojot Android telefonu. Vispirms man bija jāizmēģina 10 dažādas aplikācijas, kamēr atradu, kura normāli strādā. Pārējām aplikācijām problēma bija vai nu ar skaņu, vai ar tās mehānismu, vai arī ar to, ka tās nestrādāja automātiski. Tātad šī programma, kuru esmu atradis, ir Automatic Call Recorder. Kā redzam Google Play Store, tai ir simts miljonu lejupielāžu, un, manuprāt, tā strādā labi.

Vispirms mēs aizejam uz Google Play Store un meklējam šo Automatic Call Recorder. Man kaut kāpēc nosaukums pārtulkojās latviski kā Zvanu ierakstītājs, bet, pēc šī Appliqato un ikonas, mēs varam saprast, ka tas ir īstais. Lejuplādējam to savā telefonā.

Tagad parādīšu, kā šī aplikācija strādā. Es no otra telefona piezvanīšu sev. Manā piemērā mēs redzam, ka zvana Aizdomīgs Cilvēks. Es tagad pacelšu šo zvanu augšā. Un telefona ekrānā mēs redzam, ka augšā, blakus pulkstenim, parādās sarkans aplis. Tas norāda, ka šobrīd notiek ieraksts. Kā redzat, man bija tikai jāpaceļ zvans, un ieraksts sākās pilnīgi automātiski. Un tāpat, kad saruna tika izbeigta, ieraksts pārtraucās automātiski. Lai noklausītos ierakstīto sarunu, aizejam uz konkrēto aplikāciju Call recorder. Mēs redzam, ka no Aizdomīga Cilvēka ir bijis zvans. Mēs varam apskatīt, pirms cik ilga laika šis zvans tika veikts un kāds bija sarunas ilgums. Es varu uzspiest uz tā virsū un atskaņot.

Manā piemērā ir dzirdama dubulta skaņa, kas rodas no tā, ka abi telefoni, pa kuriem es runāju, atrodas viens otram blakus. Ja ierakstīsiet sarunu, kur abi telefoni neatradīsies tik tuvu viens otram, tad šāda problēma neradīsies. Un, ja gribat šo sarunu lejupielādēt, tad ir varianti, kā to darīt. Ir arī iespēja piekļūt audio ierakstam, sarunu pārsūtot uzreiz uz e-pastu.

Doma ir tāda, ka šī aplikācija automātiski ieraksta pilnīgi visus Tavus zvanus. Un standartā šeit ir iespēja saglabāt 100 zvanus. Kad šīs 100 vietas ir aizņemtas, tad, sākoties jaunam zvanam, vecākais ieraksts tiek automātiski dzēsts. Tāpēc, ja Tu gribi kādu ierakstu saglabāt, tad uzreiz jānospiež uz zvana un jāizvēlas to Saglabāt. Šādā gadījumā konkrētais zvans tiks pārvietots uz citu mapi, no kura to automātiski neizdzēsīs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *