Lejuplādē jebkuru video no YouTube, Facebook vai TikTok.

Šodien es Jums parādīšu, cik viegli patiesībā ir lejuplādēt jebkuru video no YouTube, Facebook vai arī TikTok un bez jebkādām ūdens zīmēm.

Sākam ar YouTube. Tātad vispirms atrodam video, kuru nepieciešams lejupielādēt. Mēs pamainīsim video linku, lai YouTube.com vietā būtu YouTubepp.com. Un, kad to izdarām, šī sistēma uzreiz saprot, par kuru video ir runa un aizved mūs uz y2mate.com. Tā ļauj mums lejupielādēt .mp4 formātu dažādos izmēros: 1080p, 720p u.c. Paņemšu šobrīd 720p, nospiedīšu Download un vēlreiz Download .mp4. Tagad, kad lejupielāde pabeigta, es varu noskatīties pilnu video. Tātad 2 minūšu video man ielādējās pāris sekundēs, un tagad tas mūžīgi var palikt uz mana datora.

Nākamais piemērs būs kāds video no Facebook. Šeit man atkal būs nepieciešams pilns video links. Lai to dabūtu, es nospiedīšu uz datuma zem oriģinālā autora. Šo pilno linku es nokopēšu un atvēršu mājaslapu fdown.net, iekopēšu linku lapā esošajā ievades laukā un nospiedīšu Enter. Un mēs redzam, ka tagad tiek piedāvāta iespēja lejuplādēt pašu video. Es nospiežu pogu Download Video in Normal Quality. Kad video ir lejuplādēts, es varu to skatīties pilnā garumā savā datorā.

Un pēdējais piemērs – kā varam saglabāt video no TikTok? Sameklējam kādu video, kuru vēlamies saglabāt, nokopējam pilnu tā linku no adreses lauka un aizejam uz mājaslapu downtik.to. Es iekopēšu linku lapā esošajā ievades laukā un spiežu Convert Now, tālāk spiežu pogu Download un tagad es varu atvērt šo lejupielādēto TikTok video un atkal skatīties pilnā garumā.

Tādā veidā var lejuplādēt jebkuru no šiem video un saglabāt kopijas. Vai arī dari, ko vēlies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *