Kā palielināt maksimālo skaļumu interneta pārlūkā vai lejupielādētiem failiem?

Vai Tev ir bijis tā – Tu sāc skaitīties filmu vai seriālu un pēkšņi saproti: Ārprāts, cik viss ir klusu! Tu esi uzgriezis maksimālo skaļumu – 100% – un joprojām Tu nevari dzirdēt, ko cilvēki runā un kas tur filmā vispār notiek. Man ir risinājums! Vienalga, vai Tu skaties caur interneta pārlūku vai caur lejupielādētu video failu, mēs varam dabūt vairāk kā 100% skaļuma.

Lai palielinātu skaļumu lejupielādētam failam, mums ir nepieciešams lejupielādēt VLC atskaņotāju VLC Player. To var dabūt no videolan.org mājaslapas. Tas ir pieejams pilnīgi bez maksas Windows, Mac un Linux iekārtām. Un, kad mēs to lejupielādējam, mēs varam atvērt šo video failu caur šo VLC pleijeri. Tajā brīdī Jums ar rullīti būs iespēja regulēt skaļumu, un Jūs varēsiet uzlikt līdz pat 200% skaļuma. Un ar to pietiek, lai jebkurā filmā būtu saklausāms, kas tur notiek. Super!

Ko darīt, ja Jūs skatāties vai YouTube vai Netflix, vai Disney Plus? Arī tur ir risinājums! Es Google ierakstīšu Volume Master Chrome. Un pirmajā rezultātā tas man atvērs Chrome spraudni, kas ļauj regulēt skaļumu līdz pat 600% – vismaz tā viņi paši apgalvo. Es spiežu uz linka un atveru to vaļā. Chrome uzreiz redz šo spraudni un piedāvā man Pievienot Chrome es apstiprinu. Un tagad mēs pārlūka adreses lauka labajā pusē redzam, ka šeit parādās ikona (tāda kā trīs zilās līnijas). Man parādās uzlecošais logs, kuru aiztaisu, nospiežot krustiņu loga augšējā labajā stūrī. Šī ikona var pazust. Ja tā notiek, tad vienkārši nospiediet puzles ikonas (pārlūka adreses lauka labajā pusē) un šeit pie Volume Master nospiediet PIN (piespraust) ikonu. Tad tā atkal parādīsies augšā kopā ar pārējiem Jūsu izmantotajiem Chrome spraudņiem. Tātad tagad mēs esam ielādējuši šo spraudni, un varam iet uz konkrēto pārlūkā atvērto cilni, kurā ir Jūsu filma. Varam sākt to skatīties, un gadījumā, ja Jums ir par klusu, tad spiežam uz Volume Master ikonas un noregulējam skaļumu pēc vajadzības. Tā mēs varam palielināt esošu maksimālo skaļumu līdz pat 600% skaļuma. Jāsaka, ka šie 600% ir mazliet pārspīlēti, tik skaļi Jums nebūs. Bet ar šo skaļumu pilnīgi pietiks, lai Jūs varētu labi klausīties, un saprast, kas tur notiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *