Palaidām starptautisku finansu projektu spānijā un 3 departamenti

Šodien ir ļoti laba diena. Mēs palaidām augšā projektu, pie kura strādājām pēdējos sešus mēnešus. Tas ir jaudīgs finanšu projekts. Mēs to palaižam vairākās valstīs: sākām ar Spāniju, tālāk būs Polija, tālāk būs Kazahstānu. Es detalizēti nevaru pastāstīt, kas tieši tas par projektu ir un ko tieši tas dara, bet es varu pateikt to, ka tas ir priekš kāda klienta, ar kuru mēs sadarbojamies jau pēdējos 11 gadus. Tas ir liels klients, kas strādā jau vairāk kā desmit valstīs. Un mēs viņam piedāvājam tehnisko risinājumu. Mūsu komanda veidoja šo platformu no nulles. Attiecīgi tās framework ir taisīts no nulles, jo tur vajadzēja custom risinājumu, kuram var būt liela noslodze, daudz variācijas ar vienotu kodolu un daudz visādi papildinājumi, ko var spraust klāt. Tāpat bija jāparedz datu bāžu replikācijas. Tāpat tur ir izveidots jaudīgs valodu modulis, kam ir stabili savienojumi ar citiem API un citām datu bāzēm. Attiecīgi mēs pie tā daudz strādājam, un tagad tas ir beidzot palaists, par ko ir milzīgs prieks. Un to visu paveica mūsu komanda, kas ir back end speciālisti.

Tātad dažos vārdos par Ambex. Mums ir trīs departamenti. Pirmais departaments ir šie back end speciālisti. Viens no tiem esmu es, kas arī daudz ko dara. Mēs piedāvājam risinājumus gan custom projektiem, gan pakalpojumiem, kas jāveido ir pilnīgi no nulles, gan arī tiem, kam nepieciešams īpaši pielāgot vai papildināt, vai integrēt tās ar citām sistēmām.

Otrais departaments mums ir speciālisti, kas strādā ar WordPress lapām. Tās ir vai nu interneta veikals vai informatīvās lapas, vai kāds savienojums starp vairākām WordPress lapām un kaut kādām platformām. Un šādi gadījumi mūsu praksē ir regulāri. Šodien sazvanījos ar trīs cilvēkiem, kuriem bija nepieciešama interneta veikala uzskaites platforma un vēl dažas lietas.

Trešais departaments mums ir mārketinga departaments, kas nodrošina SEO, Google reklāmas, Facebook reklāmas, YouTube reklāmas u.c. mārketinga pakalpojumus.

Tātad mūsu uzņēmumā ir nodalītas trīs zonas, kur katra nodrošina savu pakalpojumu. Es pats visu mūžu esmu bijis programmētājs, tāpēc es izveidoju pašā sākumā kodolu Custom risinājumiem, WordPress lapām un šādām gatavo risinājumu papildināšanām, kas ir pieprasītāks pakalpojum, jo izmaksā mazāk, bet sniedz mazāk iespējas.

Savukārt mārketings praktiski ir vajadzīgs visiem, jo, ja cilvēkam paprasa: “Vai Tu gribi vairāk klientu?”. Cilvēki teiks: “Jā, es to gribu!”. Jautājums tikai, vai viņš tic, ka Tu spēsi to visu iedot un nodrošināt kvalitāti. Tā nu mēs sākumā nomārketējam sevi, izmēģinām un pārbaudām visu uz sevis. Un tad jau mārketējam mūsu klientus.

Man šodien ir milzīgs prieks, ka mēs palaidām augšā šo lielo finanšu platformu, pie kuras mēs strādājam jau sen. Tagad, protams, mums tas pienācīgi jāuztur un jānodrošina, lai visi dzīvie dati, kas nāk iekšā, tiek maksimāli apstrādāti un uzskaitīti.

Tās īsumā par mūsu šī brīža uzņēmuma attīstību.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *