Pārdomāta web dizaina vērtība un ietekme uz jūsu panākumiem


Stīvs Džobs ir teicis: “Dizains nav tikai tas, kā tas izskatās un liek justies. Dizains ir tas, kā tas darbojas”.

Jūsu web lapas dizainam ir jāstrādā jūsu labā, tāpēc pārdomāts un mūsdienīgs dizains ir svarīgs mērķu sasniegšanā. Labi un pārdomāti izstrādāta tīmekļa vietne var palīdzēt radīt labu iespaidu uz potenciālajiem klientiem.  Tai ir jārada tādu kopbildi, kādu vēlaties, lai ierauga pasaule.
Pārdomāts dizains ar profesionāli sabalansētu saturu var arī palīdzēt palielināt potenciālos pirkumus un iegūt lielāku atgriezenisko saikni no reklāmām, taču vēl svarīgāk ir tas, ka tas viss nodrošina labu lietotāju pieredzi un palīdz jūsu vietnes apmeklētājiem ērti piekļūt jūsu web lapai un lietot to bez aizķeršanās.

Tīmekļa vietnes izmantošana palīdz arī veidot savu uzņēmuma tēlu un palielināt uzņēmuma uzticamību, labāk reklamēt to un sasniegt plašāku auditoriju.

Apskatīsim svarīgākos elementus, kam web lapu apmeklētāji pievērš uzmanību:

1. Vissvarīgākais ir lapas saturs: bez tā jebkura web lapa ir tikai reklāma, kas noteikti nebūs labākā online mārketinga stratēģija.

2. Lapas ielādes ātrums.
Pētījumi liecina, ka tad, ja lapa ielādējas ilgāk kā 5 sekundes, tās apmeklētāji 87% procentos gadījumu negaida līdz tā pilnībā atvērsies. Laikam ir liela nozīme un tāpēc iesakām pārliecināties, ka pirmā lapa netiek pārpildīta ar smagiem satura elementiem: dažādiem video, tabulām, reklāmas baneriem, kas palēnina lapas ielādes ātrumu.

3. Ērta, viegli pārskatāma lapas navigācija.
Lapas apmeklētajiem ir svarīgi ātri atrast interesējošo informāciju, tāpēc navigācijai ir jābūt vienkāršai, sadaļām viegli pārskatāmām, ar viegli saprotamiem nosaukumiem. To nevajadzētu būt pārāk daudz, lai neradītu apjukumu. Optimizējiet informācijas atrašanos zem sadaļām un jūsu lapas apmeklētāji, visticamāk, iepazīsies maksimāli dziļāk ar jūsu sniegto informāciju.

4. Mūsdienīgs dizains: ir svarīgi iet līdzi laikam un mūsdienu jaunākajām web dizaina tendencēm, apvienojumā ar pieprasītākajiem e-komercrisinājumiem.

Mūsu komanda seko līdzi jaunākajām web dizaina pasaulē un spēs gan atbildēt gan uz jūsu jautājumiem, gan ieteiks labākos dizaina risinājumus. Tāpat mes noteikti priecāsimies par jūsu viedokli: kas, jūsuprāt, ir mūsdienīgs un spēcīgs dizains un kas piesaista jūsu uzmanību, atverot vēl neapmeklētu web lapu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *